27 September 2011

Gick upp klockan kvart över sju, blev att ta på mig kläder och en kopp Kaffe. Sedan blev det att sätta sig vid datan lite för att vänta på att klockan skulle gå. Vid kvart över åtta blev det att cykla till Brandstationen för att möta Jonna sendan till skolan .. Det va en helt okej dag faktiskt, först Eng sen Matte och sendan Matte igen efter lunchen. Efter skolan blev det att dra till Jonna och umgås med henne. Det va riktigt trevligt, vi gjorde inte så mycket. Snackade och lite så. Vid halv fem tiden blev det att dra från Jonna, så mötte jag Eric, Johnny och vovven Tyson. Sen hem till mamma. Sendan jag kom hem har jag inte gjort så mycket, plockat lite i mitt rum och så. Nu sitter jag vid datan i väntan på att mamma ska sluta sen ska vi och STOR handla kan jag lova .. ! Vet inte vad som händer sen men blir att kolla på Idol klockan åtta iaf !  Tjohojsan på er !
En bild på mig från skolan idag !

Ett hjärta som älskat är alltid ungt.

Människor säger saker till dig och säger att den ska bevisa massor saker hela tiden. Men vart fan kommer man med det ? Ingenstans ...
Ena sekunden säger personen massor fina saker till dig, och andra sekunden så är det som att den personen bara ville ha en sak av dig. Och det fick den, och nu skiter den bara i dig!
Men man ska inte tro på ett ord av vad folk säger till en.
Okej, jag trodde att personen menade det, att den skulle bevisa att den inte bara va ute efter en sak, men sen två dagar efter, vad häder då ? Personen bara skiter i en.. Det finns ingen person man kan lita på längre, jag trodde att han va mogen nog. Men det visade sig att det inte va så, han bara leker sitt eget spel hela tiden ..

Och när man väl snackar med personen efter ungefär en vecka så säger den " Men jag har haft fullt upp hela veckan, jag har inte skitit i dig"
Nahe hur fan ska man fatta att den menar det den säger den här gången då ?
Personen har knappt hört av sig på en hel vecka och nu helt plötsligt säger så ? Joo tjena jag tror oxå på att det är påsk haren som kommer med påskägg ...

Det är för fan bara patetiskt allt folk säger tillen!!



RSS 2.0